OBAVEŠTENJE O OTKUPU LIMENKI ZA PIĆE

31.10.2013

O B A V E Š T E N J E

Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da su aktivnosti vezane za otkup i preradu iskorišćenih limenki za piće prenete sa kompanije recan d.o.o na kompaniju Eko Servis d.o.o

 

Reciklažni centar i otkupna stanica kompanije Eko Servis d.o.o se nalazi na adresi Šangajska 112, Batajnica. Otkupno mesto za limenke se nalazi u Luci Beograd, Viline vode bb (preko puta Tempo prodajnog centra) i  radi od 7-15 časova.

 

Sva obaveštenja o otkupu i predaji iskorišćenih limenki za piće svi zainteresovani mogu dobiti u dispečer centru kompanije Eko servis (radno vreme dispečer centra je od 7-15 časova):

 

063 646 887

063 402 162

011/414 63 20

 

Ili na seledeću mail adresu office@ekoservis.co.rs

 

Kompanija Eko servis nudi i mogućnost dolaska po prikupljne iskorišćene limenke za piće na teritoriji grada Beograda, bez obzira na prikupljenu količinu.  Prikupljanje na teritoriji Republike Srbije je takođe moguće, ali uz prethodni dogovor i u ovisnosti od prikupljenih količina. 

 

Sve aktivnosti, projekti i programi recan Fondacije za reciklažu limenki za piće ostaju nepromenjeni, a sve informacije možete pronaći na www.recan.org.rs