Pozivamo Vas na "Coca-Cola biciklijadu" 20.05.2012 u 11h

17.05.2012

Pozivamo Vas da učestvujete na Biciklijadi, jednom od najmasovnijih sportsko-rekreativnih događaja u Beogradu, na kojoj će Riken fond za povraćaj i reciklažu limenki u saradnji sa Asocijacijom „Sport za sve“ Beograd sprovesti veliku akciju prikupljanja iskorišćenih limenki, a specijalni tricikl za odlaganje limenki biciklistima će biti na raspolaganju tokom trajanja trke:

u nedelju, 20. maja 2012. godine, okupljanje u 10.30 časova, od Trga Republike do Ade Ciganlije, Beograd

Više hiljada učesnika svih generacija, ljubitelja biciklizma i rekreativnog bavljenja sportom, tokom lagane vožnje, moći će svoje iskorišćene limenke da odlože u specijalni Riken tricikl, koji će voziti celu trasu.

Na startu i cilju, petnaest aktivista Riken fonda i Sporta za sve, takođe će sakupljati limenke za reciklažu i drugi ambalažni otpad, a jedan od učesnika ovogodišnje manifestacija biće nagrađen sa La Ricicletta, biciklom napravljenim reciklažom 800 limenki. Tokom trajanja „Biciklijade“, svi poštovaoci zdravog života, koji se budu zatekli na Biciklijadi, imaće jedinstvenu priliku da vide skulpturu u obliku bicikla, napravljenu od limenki.

O Asocijaciji „Sport za sve“ Beograd:
Asocijacija “Sport za sve” deluje u Beogradu od 1992. godine, nastojeći da kontinuirno širi porodicu rekreativaca, kao i da svojim akcijama populariše sve veći broj aktivnosti. U otom trenutku asocijacija ima preko 40 članica i taj broj se stalno uvećava.