Nagradna igra štandu recan Fondacije pod nazivom LIMENKA po LIMENKA u okviru Belgrade Beer Festa

14.08.2012

Posetite nas na štandu recan Fondacije pod nazivom LIMENKA po LIMENKA u okviru Belgrade Beer Festa kod društveno odgovornih kampanja, od 14-19 avgusta.  Za vas pripremamo zanimljive nagradne igre i dodeljujemo mp4 plejere, svako veče - jedan dobitnik! 

 

Posetioci jubilarnog Belgrade Beer Festa, 2012 mogu da okušaju sreću i znanje svako veče od 18.30 do 23.30 časova, a osoblje recan Fondacije će svako veče pregledavati rezultate igre, a dobitnike obaveštavati ,ili isto veče, ili sledeći dan ,u zavisnosti od dostupnosti dobitnika na kontakte koje je dostavio tokom popunjavanja nagradnog listića.

 

Vaš zadatak je da pogodite koliko KOMADA limenki se nalazi u kontejneru „LIMENKA po LIMENKA“  izloženom na štandu recan Fondacije.
 Dobitnik nagrade će biti osoba koja je, ili u poptunosti pogodila broj limenki, ili je najbliže rešenju. Ukoliko postoji više od jednog tačnog odgovora, organizator će napraviti kratki kviz znanja o reciklaži limenki i nagradu će osvojiti onaj dobitnik koji bude najtačnije odgovarao na pitanja.