LIMENKA po LIMENKA bicikl - recan na Festivalu nauke

12.01.2012

Gomila spljoštenih limenki i prostor zasut lebdećim limenkama verovatno vas podsećaju na film naučne fantastike. Međutim, ovo nije metalni otpad, već instalacija grupe umetnika i dizajnera ARTis aktiviranih od fonda recan. Oni će aktivirati vašu svest o potrebi za recikliranjem kroz umetničku instalaciju od limenki. Uverite se da među limenkama može biti ugodno, raskomotite se, koristite internet i pokušajte da pogodite koliko limenki ima u prostoru. Ako dođete do tačnog broja, fond recan će vam pokloniti nesvakidašnji patentirani proizvod „ricilettu“ – bicikl napravljen od recikliranog aluminijuma. Pridružite se fondu Riken na Fejsbuku i družite se na ovoj ekološki svesnoj izložbi!

USLOVI TAKMIČENJA:
Šta može da se osvoji?
Možete osvojiti bicikl savremenog dizajna, patentirani proizvod od recikliranog aluminijuma - Ricicletta! Nagrada je izložena na štandu recan Fonda u okviru Festivala nauke 2011. 

Kako mogu da učestvujem?
Takmičenje se odvija isključivo na našoj Facebook stranici Recan Fund. Potrebno je da procenite  koliko KOMADA limenki je izloženo na štandu recan Fonda. Ramisli, proceni i pošalji svoje rešenje na  facebook stranicu: recan Fund.
Kada počinje?
Kada i Festival nauke 2. Decembar 2011 godine u 9.45. Pridružite se sada i ne propustite početak!

Kako da pobedim?
Dobitnik nagrade će biti osoba koja je, ili u potpunosti pogodila broj limenki, ili je najbliža rešenju. Ukoliko postoji više od jednog tačnog odogovora, organizatori će napraviti zvanično izvlačenje u prisustvu potencijalnih dobitnika i komisije koju će činiti predstavnici recan Fonda za povraćaj i reciklažu limenki i Festivala nauke.
PAŽNJA: Pobednici će biti objavljeni u nedelji od 5-9 decembra 2011 godine isključivo na recan facebook stranici.

Rok za učestvovanje:
Krajnji rok za postavljanje rezultata je 4. decembar 2011 godine do 20 časova. Svi rezultati objavljeni posle navedenog roka se ne uzimaju u obzir.

Autorska prava:
Načelno važe Facebook prava (http://www.facebook.com/terms.php?ref=pf#!/terms.php). Postavljanjem teksta (upload) učesnik / učesnica izjavljuje da raspolaže svim pravima u vezi sa postavljenom sadržajem, da ne postoje prava Trećih lica u vezi postavljenog  sadržaja i da prilikom prikazivanja nisu povređena lična prava. Ukoliko je u okviru sadržaja  prepoznatljivo prikazana jedna ili više osoba, dotični moraju biti saglasni sa objavljivanjem fotografije ili sadržaja. Učesnik / učesnica, sem toga, garantuju da neće postavljati materijal koji krši zakonske odredbe. Svi nezakoniti sadržaji su zabranjeni, naročito sadržaji koji promovišu rasnu mržnju, nepoštovanje ljudskih prava ili prikazi ili opisi seksualnih radnji. Ukoliko ipak Treća lica izraze zahteve prema organizatoru zbog povrede njihovih prava, učesnik / učesnica će organizatora osloboditi svih zahteva. Odgovornost za sadržaj tekstova (uključujući u njima prikazane fotografije) snosi isključivo osoba koja je poslala taj dokument.

Ostalo:
Organizator zadržava pravo da obriše tekstove i slike bez navođenja razloga. Ne postoji pravo na objavljivanje tekstova ili fotografija. Ako je bilo koja odredba ovih uslova za učestvovanje nevažeća ili neprimenljiva, to neće uticati na punovažnost ostalih uslova za učestvovanje. Kršenje gore navedenih uslova rezultiraće trenutnim isključenjem iz takmičenja.