Dečija predstava u izmenjenom terminu LIMENKICA ULAZNICA

30.03.2012

U okviru akcije Limenkica - ulaznica i ove subote, 31. marta, svi mališani će moći da uživaju u predstavi  „Tri junaštva Kraljevića Marka“, koja će se odigrati u dečijem pozorištu Čarapa na Čukarici, ali u novom terminu, od 11h.

Od tri do pet iskorišćenih limenki biće dovoljno za ulaz na ovonedeljni pozorišni nastup za decu. Ove dečije predstave do sada su naišle na izuzetan odziv kod mališana predškolskog i školskog uzrasta, pa je prošle nedelje scena Palas Šumadije, u Turgenjevljevoj 5 primila oko 600 stotina gledalaca. Poželjno je zato, da roditelji svoju decu dovedu pola sata ranije, kako bi nesmetano uživali u  predstavi.

Pozorište Čarapa i Riken (Recan) fond za povraćaj i reciklažu limenki već tri godine unazad sprovode akciju „Limenkica-ulaznica” u okviru edukativnog projekta „I ja brinem o svojoj planeti“, a u saradnji sa kompanijom Bol pekidžing Evropa (Ball Packaging Europe). Cilj akcije jeste da se deca predškolskog i školskog uzrasta obrazuju o značaju očuvanja životne sredine, kao i o važnosti i načinima pravilnog sakupljanja i reciklaže limenki.

sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis felis purus, fermentum sit amet semper sed, dapibus eget libero. Vivamus sed ligula eu eros imperdiet sagittis. Phasellus aliquet pellentesque nulla eu pretium. Aenean faucibus elit in sapien adipiscing non auctor ante sagittis. Nunc massa enim, laoreet vel dignissim eu, venenatis non elit. Ut faucibus scelerisque tincidunt.